Max Pro

Max Pro

Levenslange garantie

Max Pro biedt veel waarde voor jouw geld. De producten zijn van hoge kwaliteit en uiterst betrouwbaar. Als marktleider in professional styling tools is Max Pro zo zeker van de kwaliteit, dat ze klanten een levenslange garantie bieden op de stijl- en krultangen. Dit betekent dat als jij een stijltang of krultang aanschaft van Max Pro, je de rest van je leven voorzien bent van de tool, hoe gaaf is dat? Met andere woorden, je schaft de tool eenmalig aan en daarna nooit meer!

Je kunt je stijltang of krultang aanmelden voor de levenslange garantie binnen 30 dagen na de aankoopdatum. Dit kan makkelijk online, klik hier! Mocht je helaas niet op tijd zijn met het aanmelden van jouw tool, bieden zij tegen betaling een reparatieservice aan voor jouw tool!

Voor de categorie föhns en föhnborstels geldt een garantie van standaard 2 jaar. Dit betekent dat jij jouw tool gratis kan laten repareren en/of vervangen binnen 2 jaar na aankoopdatum!

Voor professioneel gebruik

Meer dan 3.000 kappers en professionele haarstylisten gebruiken de Max Pro tools, wat betekent dat je als consument precies dezelfde producten kunt gebruiken als je lokale kapper. Degene die beweert dat het moeilijk is om hetzelfde resultaat te krijgen als bij de kapper, heeft het mis! Max Pro biedt een groot assortiment aan professionele stijltangen, haardrogers/föhns, krultangen, borstels en bijbehorende accessoires.

De Max Pro haarstyling tools zijn niet alleen gemaakt van de beste kwaliteit, maar geven je ook nog eens de mogelijkheid om je haar naar wens te stylen. De stijltangen, krultangen en föhns zijn zodanig ontworpen dat je je haar in model kunt brengen op de beste en meest efficiënte manier mogelijk.

Toon 1 - 24 van 30