Beauty Pillow

Beauty Pillow

Beauty Pillow is een Nederlands merk dat zich richt op het ontwerpen van kussenslopen die zorgen voor gezond haar en een stralende huid. Het merk werd opgericht in 2013 door Lillian Driessen, die zelf jarenlang had geworsteld met haarproblemen en op zoek was naar een oplossing om haar haar en huid tijdens het slapen te beschermen.

Inmiddels is Beauty Pillow uitgegroeid tot een bekend merk in Nederland en België en wordt het verkocht via verschillende kanalen, waaronder de eigen webshop en diverse retailers. Het assortiment van Beauty Pillow bestaat uit verschillende soorten kussenslopen, gemaakt van hoogwaardig satijn en katoen, in diverse maten en kleuren.

Een van de bekendste producten van Beauty Pillow is de Original Beauty Pillow, een zijdezachte kussensloop die haarbreuk vermindert en de huid hydrateert tijdens het slapen. Daarnaast heeft Beauty Pillow ook speciale kussenslopen voor mensen met krullend haar, de Curly Edition, en een speciale kussensloop voor mensen met een gevoelige huid, de Sensitive Edition.

Het merk hecht veel waarde aan duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Zo worden de producten van Beauty Pillow geproduceerd in Europa en zijn ze vrij van schadelijke stoffen zoals formaldehyde en zware metalen. Daarnaast wordt er bij de productie gebruik gemaakt van gerecyclede materialen en wordt het verpakkingsmateriaal zoveel mogelijk hergebruikt.

Een ander interessant feitje over Beauty Pillow is dat het merk regelmatig samenwerkt met bekende Nederlanders en influencers. Zo heeft Beauty Pillow samenwerkingen gehad met onder andere Doutzen Kroes en Chantal Janzen, en zijn er regelmatig influencers te vinden die de producten van Beauty Pillow promoten op social media.

Al met al is Beauty Pillow een merk dat zich onderscheidt door de focus op gezond haar en een stralende huid, het gebruik van hoogwaardige materialen en duurzaamheid. De verschillende soorten kussenslopen bieden voor ieder wat wils en zijn een slimme investering voor iedereen die wil zorgen voor zijn of haar huid en haar terwijl je slaapt.

Toon 1 - 1 van 1